fbpx
Lage Vaartkant 34, 4872ND Etten-Leur
06-30633855
verkoop@vantrijpcomputers.nl

Glasvezel in Etten-Leur

Wij zijn onafhankelijk dealerpoint voor glasvezel providers. Zoals u wellicht gelezen heeft gaat Ette-Leur(inclusief buitengebied) een traject in om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Er zijn verschillende providers die hierop actief zijn.

Het grote voordeel van glasvezel is de stabiliteit van de verbinding en de snelheid van internet. Tevens is glasvezel de laatste jaren ook erg concurrerend qua tarieven.

Om u alvast een “preview” te kunnen geven geven wij onderstaande URL’s vrij waarop u eens rond kunt kijken wat er zoal is.

E-Fiber(Netbeheerder): https://www.e-fiber.nl/etten-leur/

Trined(Provider): https://www.trined.nl/ Bestelformulier: https://trikx.nl/bestellen/…

SNLR(Provider): https://www.snlr-glasvezel.nl/ Bestelformulier: https://www.snlr-glasvezel.nl/bestellen/Van_Trijp_Computers/

Fiber(provider): http://www.fiber.nl/

Stipte(provider): https://www.stipte.nl/

Multifiber(Provider): https://www.multifiber.nl/#/

Onvi(Provider): https://www.onvi.nl/

Tweak(Provider): https://www.tweak.nl/

Glasnet(Provider): https://www.glasnet.nl/

Van Fiber, Stipte, Multifiber, Invi, Tweak en Glasnet hebben wij helaas nog geen online bestelportaal mogen ontvangen. Deze delen wij met u na 13 oktober.

Wij zullen ook aanwezig zijn bij de verschillende informatiebijeenkomsten die georganiseerd zullen worden in Etten-Leur. U kunt daar ook bij ons informatie opvragen en eventueel een contract afsluiten.