fbpx
Lage Vaartkant 34, 4872ND Etten-Leur
06-30633855
verkoop@vantrijpcomputers.nl

Retourzending

U heeft als particulier het recht uw bestelling op afstand (via internet of telefoon) tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzondkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Het pakket dient in een degelijke verpakking opgestuurd te worden, eventuele schade tijdens het retourtransport zijn voor uw risico en kosten. Wij raden u dan ook aan om de retourzending aangetekend(en in geval van dure zendingen zelfs verzekerd) te versturen met een vervoerder naar uw keuze.Het retouradres is(geen bezoekadres):

Van Trijp Computers
Lage Vaartkant 34
4872 ND Etten-Leur

Indien u een defect aan het artikel heeft geconstateerd binnen de garantietermijn kunt u ook onderstaand formulier invullen, u krijgt de instructies dan per e-mail opgestuurd.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Factuurnummer (*)

  Artikel (*)

  Uw reden voor retour

  Defect - reparerenDefect - geld terug(binnen 14 dagen)herroepingsrecht

  Uw bericht

  Velden met een * zijn verplicht !